keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Näyttelyfiilistelyä

Mulla on tapana hoitaa useampi kärpänen yhdellä iskulla, näin tein myös viikonloppuna. Ilmoitin näyttelyyn meiltä neljä kotikissaa (Peku, Ninja, Hertta ja Traks). Lisäksi lupasin sponsoroida näyttelyn järjestäneelle Cat Fanciers of Finland ry:lle jälleen kissanlelupalkinnot jokaiseen kuuteen kehään. Kuten ennenkin, jokaisen kehän tuomari sai itse valita mille kissalle haluaa lelupussin antaa. Niinhän siinä sitten kävi, että meidän pieni ja herttainen Hertta sai tuon lelupussin yhdestä kehästä :)

 Lelupussit olivat tällaisia...
...ja tällaisia.

Ystäväni oli ilmoittanut tulevansa lauantaina näyttelyyn katsomaan kummi-ipanaansa Herttaa (ja meidän muita kissoja) sekä hakemaan tilaamansa tuotteet. No tämähän toki sopi oikein vallan mainiosti. Samalla ystäväni otti mukaansa Siam-Orient kissayhdistys ry:lle sponsoroimani lelupalkinnot, jotka annetaan yhdistyksen Vuoden kissa -kilpailussa ensimmäiselle sijalle sijoittuneille kissoille.

Valerianan "hurmaavaa" tuoksua neloskategorian voitokkaille kissoille Noppien ja Karvanakkien muodossa :)

Taisin myös luvata kuvia niin Hertan kuin Traksinkin verhoseteistä näyttelyn jälkeen. Setit muuten olivat erittäin onnistuneet. Traks tosin on kova poika sisustamaan näyttelyhäkkiään uuteen uskoon, joten hieno tilkkutyönä tekemäni ruutulippualusta oli suurimman osan ajasta täysin solmussa jossain häkin nurkassa. Traks nukkuu kaikkein mieluiten kovalla alustalla, joten LuksusKatti -kissanpesä oli herran mielestä aivan liian pehmeä ja aivan liian kuuma. Hertta sen sijaan rrrrrrrrakasti prinsessatyylistä PerusKatti -pesäänsä.

 Hertan Hello Kitty -teemainen prinsessahäkki

Traksin traktoriteemainen miehekäs häkki

Traks muuten pärjäsi kohtalaisen mukavasti. Lauantaina eestipoika oli kahdessa kehässä 2nd Best Cat ja yhdessä 6th Best Cat. Potti räjähti sunnuntaina, kun Traks oli joka kehässä Best Cat :) Myös muilla meidän kissoilla meni oikein mukavasti, mutta sijoituksissa on niin paljon hajontaa, että mun on tarkistettava sijoitukset kunkin kissan osalta ruusukkeista ennen kuin sanon yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti