keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Perus prinsessaunelmia

On tullut aika lähteä meidän pikkukissan, prinsessa Hertta Herttaisen, kanssa neidin ensimmäiseen kissanäyttelyyn. Koko viikon olen tehnyt Hertalle näyttelyverhoja ja muuta tarpeellista (ja vähemmän tarpeellista) näyttelyä varten. Nyt on vihdoin ja viimein koko setti valmis: näyttelyverhot vaaleanpunaisesta Hello Kitty -kankaasta, alusta häkin pohjalle vaaleanpunaisesta puuvillasta ja samasta Hello Kitty -kankaasta kuin verhot, vaaleanpunainen hiekkalaatikon suojasermi, kattokangas samaa Hello Kitty -kangasta kuin verhot, etuverho vaaleanpunaista puuvillaa höystettynä Hello Kitty -kuvilla sekä yläetuverho vaaleanpunaista puuvillaa. Niin, ja se prinsessa Hertta Herttaisen prinsessaunelma: PerusKatti -pesä vaaleanpunaisesta fleecestä ja vaaleanpunaisesta tekoturkiksesta. Joo, myönnetään... se on aika kermakakku. Mutta hei, niin on Herttakin :)

Juttelin jokin aika sitten ystäväni kanssa Herta prinsessaunelmapesästä ja tarjosin hänelle mahdollisuutta hankkia omille kissoilleen samanlainen. Ystäväni kiinnostui heti, joten näitä PerusKatteja on nyt sitten kaksi. Tosin molemmat ovat uniikkeja, sillä Hertan versiossa on ohut tyyny ja ystäväni kissojen versiossa puolestaan paksu tyyny. Tätä vaaleanpunaista tekoturkista ei enää saa mistään, joten täysin samanlaisia PerusKatteja ei ole mahdollista saada. Eikä siinä mitään, uniikkia on aina kiva tehdä :) Tulevaisuudessa vastaavia PerusKatteja on kyllä tulossa myyntiin, värit ja kuviot riippuvat siitä, mitä ihanuuksia kangaskauppiaalla on kulloinkin tarjota.

En mä ihan kokonaan ole omien kissojen juttuihin keskittynyt, tänään valmistui jokunen PerusKatti muutamasta erilaisesta kuviollisesta fleecestä. Odottavat vielä pohjakappaleiden kiinnitystä, kiinnitän aina sekä sisä- että ulkopohjan käsin jolloin näkyviin ei jää saumanvaroja ja pesää voi käyttää kummin päin tahtoo :) Eiköhän noita PerusKatteja ala ensi viikon aikana putkahdella nettikaupan puolelle ;)

Toki myös Traks sai omat näyttelyverhot. Samanlainen setti kuin Hertalla, mutta verhojen aiheena ovat punaiset traktorit. Eikä vähiten siksi, että Traksin isäntä (eli avomieheni) pitää traktoreista. Traksille teen vielä huomenna tai perjantaina näyttelypesän, näillä näkymin punaisen LuksusKatin loimusametista.

Verhoseteistä yritän saada otettua kuvia viikonlopun näyttelyssä. Hei muuten, näyttelyyn on yleisöllä ilmainen sisäänpääsy eli kannattaa tulla katselemaan kissoja jos sillä suunnalla sattuu liikkumaan. Näyttelyhän on Cat Fnaciers of Finland ry:n järjestämä CFA-näyttely Helsingin Vuosaaressa, hotelli Rantapuistossa.

Perus prinsessaunelmat kuitenkin oli pakko kuvata jo nyt :)

Hertan PerusKatti...
...ja ystäväni itämaisten PerusKatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti