torstai 16. tammikuuta 2014

Alpakkajuttuja ja vähän muutakin

Olen sopinut yhteistyöstä lohjalaisen Alpaca Fuenten kanssa, joten tänä keväänä on luvassa ihan uusia tuulia - alpakkaleluja kissoille! Mitäpä tätä sen kummemmin salailemaan nyt kun yhteistyöstä on sovittu :) Sen näette sitten myöhemmin, millaisia alpakkaleluja tulee, ihan kaikkea ei voi heti paljastaa.

Mitäpä muuta merkittävää? Eilen tuli kuluneeksi tasan 2 vuotta Kattipuodin matatabilelujen "syntymästä". Näyttelymyynnissä näitä leluja on ollut jo pari vuotta, mutta ovat olleet niin suosittuja ettei nettipuotiin laitettavaksi ole jäänyt kuin pari lelua. Siksipä ei näitä ole nettipuodista vielä löytynytkään. Tänä vuonna olisi tarkoitus saada muitakin näyttelyistä tuttuja kissanleluja nettipuotiin, nykyisellään kun ei koko leluvalikoima ole nettipuodissa.

Eilisessä Ykkös-Lohjassa oli juttu Kattipuodista. Juttu tehtiin viime viikon perjantaina ja kissat tietysti osallistuivat innokkaasti jutun tekemiseen. Kattipuoti bongattiin lehteen Facebookin Lohjalaiset-ryhmän kautta, kun kyselin siellä ideoita tuohon mun Proggis Lohjaan.

Proggis Lohjasta puheenollen... Etenee kivaa vauhtia. Hiirten lisäksi otan siihen mukaan myös käärmeet. Valmiita tuotteita alkaa olla ihan mukavasti ja seuraava vaihe on tarinoiden kirjoittelu kullekin lelumallille.

Joku junnaa paikallaankin. Nimittäin vegaanilelut kissoille. Niiden piti ilmestyä valikoimiin jo syksyllä 2013, mutta luomupuuvillalankojen hankinnan suhteen on ollut hieman problematiikkaa. Idea vähän vesittyy, jos joudun hirveän kaukaa ja monen käden kautta hankkimaan luomupuuvillalangat. Eli etsitään vielä hieman lähempää tai vaihdetaan idea virkatuista leluista ommeltuihin, luomupuuvillakankaat ovat helpommin saatavilla kuin -langat. Vegaanileluja joka tapauksessa on tulossa valikoimiin, mutta kaikki aikanaan :) Vegaanilelujen idea pohjautuu siis siihen, että lelut on valmistettu täysin kasviperäisistä materiaaleista. Leluihin ei tule myöskään tekokuituja. Vegaanilelut eivät tee kissasta vegaania (ei kai kukaan lihansyöjästä tekisi kasvissyöjää?), enemmän ne on suunniteltu omistajien toiveiden mukaan - unohtamatta kuitenkaan kissankaan toiveita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti