perjantai 10. tammikuuta 2014

Proggis Lohja

Syvästi kotikaupunkiini mieltyneenä päätin lähteä toteuttamaan "Proggis Lohjaa". Lienee paikallaan vähän valottaa, että mikä kumma se sellainen on.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun mulla taas aivot yön pimeinä tunteina ruksutti. Jokaisella Kattipuodin lelulla on oma historiansa, mutta entäpä jos siihen liittäisi palan kuvitteellista tarinaa? Heitin Facebookin Lohjalaiset-ryhmässä ilmoille ideani. Kissanleluista ainakin ensalkuun hiiret tulee saamaan jokainen oman tarinansa. Toisin sanoen jokainen hiirilaji tulee olemaan kotoisin jostakin lohjalaisesta paikasta, vaikkapa Tytyristä, Lohjan museolta jne. Kyselin, mistä lohjalaiset haluaisivat hiirten olevan kotoisin, sillä jokainen hiirilaji kertoisi oman kotipaikkansa historian ja tekisi näin Lohjaa tunnetuksi.

Sain paljon hyviä ideoita ja tästä on hyvä lähteä toteuttamaan Proggis Lohjaa :) Uusia hiirimalleja on luvassa vanhojen tuttujen rinnalle paljon. Proggis Lohjan tuloksia on nähtävissä tämän kevään aikana, kunhan saan päätettyä mistä mikäkin hiiri on kotoisin ja hankin taustatietoa ko. paikoista.

Siispä... etiäppäin, sano mummo lumessa :)

Tytyri 25-tieltä kuvattuna. Kuva: Jari Lust/J-foto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti