keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Jämälankaprojekteja ja rescuekissoja

Värejä, kierrätystä, ekoilua, lankaa, villaa, rescuekissoja... Siinäpä aika monta mulle rakasta asiaa listattuna - eivät tosin tärkeysjärjestyksessä. Kuten arvata saattaa, listan kärkisija kuuluu rescuekissoille. Mjau. Mutta mutta, näitä kaikkia edellä mainittuja asioita on viime aikoina tullut yhdisteltyä.

Eräältä foorumilta eräs ihana ihminen bongasi, että teen jämälangoista leluja löytökissoille. Hän lähetti mulle pienen paketillisen jämälankoja ja kappas vain, hetkessä jämälangat olivat muuttuneet kasaksi kissanleluja. Nämä lelut lähtivät mukanani Viroon, Kelmiküla Kassijaamalle. Kelmiküla Kassijaam on tuotteideni jälleenmyyjä Virossa, yhdistys saa myymistään kissanleluista koko tuoton käytettäväksi kodittomien kissojen hyväksi. Olisko tämä nyt sitten sellainen reilu diili? Vein lelut Viroon 16.5.2013 ja olivatpa Kelmiküla Kassijaaman ahkerat toimihenkilöt sitten heti ehtineet myydä kaikki leluhiiret. Eihän siinä muu auta kuin lauantaina viedä lisää kun kerran Viroon jälleen suunnistan. Näin se homma toimii :)

Kelmiküla Kassijaam sai tällaisen kasan kissanleluja myytäväksi. Mukana on useampia erityisesti Kelmiküla Kassijaamalle suunniteltuja leluja, joita ei ole myynnissä muualla kuin ko. yhdistyksellä.

Ei liene yllätys ainakaan neulojille ja virkkaajille, että myös itseltäni on jäänyt kaikenlaisia jämälankoja. Tosi paljon käytän jämälankoja myös Kattipuodissa myytäviin leluihin (siksi lelujen hinnat ovat kilpailukykyisiä), mutta koska käytän yleensä tiettyyn lelumalliin vain lankoja joissa on tietty koostumus, eivät kaikki langat sovellu kaikkiin leluihin. Mulla oli ylimääräisenä mm. sellaista täysvillaista lankaa, joka on jo poistunut kauppojen valikoimista. Ei siis muuta kuin tekemään leluja lähetettäväksi rescuekissoille!

Tämä satsi leluja matkaa kohti Afrikkaa, jossa monet kodittomat kissat jo odottavat malttamattomina uusia lelujaan.

Ensimmäiseksi näitä jämälankaleluja lähti Afrikkaan rescuekissoille. Innolla odottelen milloin paketti on perillä - matkalla se on ollut jo jonkin aikaa. Rescuekissoja varten tehtyjä leluja on vielä runsaasti jäljellä, seuraava paketti odottaa postitusta. Siitä sitten lisäinfoa kera kuvien vähän myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti